6/01/2018

Joan Parramón


JOAN PARRAMÓN WEB

MARIO MAESO WEB
http://mariomaeso.es/


"MÉS LLUNY,  CAL QUE ANEM MÉS LLUNY”
Es un dels versos d'una cançó de Lluís Llach que amb més força i a lo llarg d'anys m'ha acompanyat en el meu cervell, el meu viatge a Ítaca, a la meva vida.
Ara que ja estic de volta a casa presento a Verges, Girona,  algunes de les propostes de les experiències que he anat recollint en el viatge. Prop de 40 obres en mitjà i petit format de les abstraccions que vinc treballant des del 2013 sota les sèries amb títols com: "Diàleg de partícules abans la creació", “10 propostes, 10 invocacions, 10 punts d'un possible manifest en aquest present incert”, "Buscant la forma de l´Univers” i "Macrocosmos & microcosmos”. Encara que a cada una de les series son els treballs de gran format els que defineixen d'una forma més clara l'expressió de cada tema, és en els petits on intento plasmar les idees més àmpliament, més detalladament, obres que presento al Mas del Pi, “espai gastro-cultural”.  No menys important el fet de que l'exposició està comissariada per Jordi Bofill, artista, activista i comissari d'art, un altra de les raons per portar aquesta exposició a Girona. 
Explosió de colors i energia, explosió de propostes en una època de revetlles de foc i explosions de petards, d'explosió de propostes de vida. Foc, aigua, terra i aire i seran, i amor ens envolta peracompanyar-nos en el camí a la llum, a casa, a Ítaca. 

Així que del 18 de Juny del 2018 fins el 30 de Juliol podeu veure els meus treballs a aquest espai acompanyats dels menjars i actuacions musicals, performances i poesia que es van programant regularment, i que amb molt entusiasme acompanyen l´estiu de l´Empordà a Verges.
Farem l´inauguració el 30 de juny a les 20 hores, (actuacions i perfomances?) sopar qui vulgui, i amplia oferta d'allotjament a la zona.

Escrit: Joan Parramón. 2018.

PUBLICACIONS

AGENDA LA VANGUARDIA


INAUGURACIÓ

VISUAL EXPOSICIÓ