7/23/2019

Marga Figueras

EXPOSICIÓ

MARGA FIGUERAS
ART DIGITAL I FOTOGRAFIALa meva curiositat pel Photoshop ve de molt lluny, quan per casualitat vaig veure un treball de foto manipulació que em va impactar i vaig pensar.....vull saber més!!!!!.
Durant molts anys va ser un simple entreteniment per sorprendre a amics i familiars retocant fotos, fusionant imatges i poca cosa més. Però no va ser fins a principis del 2016, arran d'un problema de salut i com a teràpia autoimposada que m'hi vaig dedicar amb totes les meves forces i esperit de superació i hi vaig dedicar moltes, moltes hores, en aprendre aquest meravellós art intentant seguir les passes dels tutorials de la magnífica gent que comparteix els seus coneixements per Internet, canals com YouTube i diferents pàgines web.
Però aquesta passió em tenia moltes hores tancada a casa i això no era bo per la meva salut, a través d'un amic vaig contactar amb un petit grup d'aficionats a la fotografia i m'hi vaig apuntar. L'afició a la fotografia també em ve de lluny i espero en un futur pròxim, poder tenir un ampli stock d'imatges pròpies per poder utilitzar-les en les meves creacions.
El meu repte ara, és el de profunditzar més en el coneixement del software d'aquesta meravellosa eina que és Photoshop de la que mai és deixa d'aprendre quelcom de nou i sensacional i, que ha estat el detonant per destapar la meva creativitat.
És per això que m'he animat a crear una pàgina web amb la intenció de fer-vos arribar, amb els meus dissenys, els somnis i emocions quotidianes, plasmant les vivències de la manera més autèntica i espontània de la qual sóc capaç.
Escrit: Marga Figueras

VISUAL EXPOSICIÓ